Tradičné údeniny spod Tatier od Štefana Knižku len pre skutočných gurmánov

Kto má rád chuť poctivej klobásky, sa určite nezaobíde bez mäsových výrobkov a údenín z rodinnej firmy Štefan Knižka z Popradu. Poctivá mäsiarska výroba sa v tejto rodinnej firme traduje už celé generácie. Dnes tradíciu rozvíjajú predovšetkým vnuci zakladateľa Štefana Knižku.

Jedinečnú chuť im dodávajú staré tradičné receptúry, starostlivý výber surovín, čerstvé mäso z vlastnej rozrábky,  a hlavne skúsenosťami overený a tradíciou ovenčený spôsob údenia. To prebieha v murovaných udiarňach a za pomoci studeného dymu, pri ktorom je používané výhradne tvrdé bukové drevo, a to nie hocijaké. Pochádza z panenskej prírody listnatých lesov stredného Slovenska, kde noha človeka vstúpi len ojedinele.

O tom, že výrobky spĺňajú aj tie najnáročnejšie kritéria na kvalitu svedčí fakt, že spoločnosť úspešne prešla náročnou certifikáciou a bola jej pridelená ochranná známka SK 7063 ES.

Nie je klobáska ako klobáska. Tá od Štefana Knižku obsahuje 100% podiel mäsa a je ochutená iba prírodnými koreninami.

Súvisiace výrobky

Cena: 0,48€
Cena: 0,63€
Cena: 0,40€